Livsmedel

AXFOOD

2010-05-29 18:02 #0 av: ruggo

Köpte en burk ravioli på Willys från Axfood. Förutom att det var det äckligaste jag smakat (vilket egentligen inte hör till saken) så innehöll många av kuddarna ingen färs. Jag skrev till Axfood och påtalade det hela och fick då en värdecheck på 25kr. Det ser jag som en förolämpning för det jobbet jag lagt ner + att raviolin kostade. Det tog dessutom en evighet innan dom svarade.

Anmäl
2010-06-01 17:54 #1 av: AnnaLundin

Alltså ärligt talat..,
Willys är en lågpriskedja och man brukar få vad man betalar för.

Se inte värdechecken som en ersättning för dina kostnader, utan mer som ett tack för hjälpen, att du uppmärksammade dem på saken.

Anmäl
2010-06-20 06:24 #2 av: precis

köper man lågprismat som axfood och Eldorado så kan man inte räkna med att få någon som helst kvalité eller välsmakande mat.

tyvärr så kommer dom här att fortsätta tillverka skit-mat, bara för att dom kan. och för att så många ändå köper deras produkter utan att klaga.

vill man ha god ravioli så får man nästan tillverka det själv, vill man ha billig ravioli så, ja... man får köpa färdig skit, som knappt innehåller nån färs.

Det är konsumentmakt i ett nötskal! du väljer själv!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.