Livsmedel

Ny bra sida för att jämföra matpriser på nätet

2016-10-10 11:30 #0 av: Mikael.b

Hej,

Det har hänt en hel del på matvarumarknaden och nya företag dyker upp titt som tätt inom denna bransch. 

Har upptäckt här senast att det finns en sida som heter Matspar.se som hjälper användaren att jämföra matpriser, utbud, leveransvillkor mm, mellan matbutiker på nätet såsom Mathem.se, Mat.se, Coop.se, Ica.se och Nätlivs.se.  Man bygger sin inköpslista som jämförs mellan butikerna ovan, när man väl bestämmer vilken butik man vill handla i så bygger tjänsten kassen åt dig i butiken så att du kan avsluta och betala för köpet. 

Verkar för närvarande vara en beta som täcker Stockholmsområdet och man verkar ännu inte ha några färskvaror i sortimentet.  Har varit i mailkontakt med dem och de nämner att även Willys och Hemköp ska in i jämförelsen och att färskvarorna ska upp inom en snar framtid(fick tyvärr inget specifikt datum). 

Har också upptäckt att fler och fler mindre och stora företag är på denna fråga, prisjakt har exempelvis börjat lista en hel del produkter men det verkar som att man främst listar produkter från mindre e-handelssidor. 

In och testa vet jag :)

Anmäl
2016-10-22 18:12 #1 av: Carrosh

Kan även tipsa om appen Matpriskollen. Om man är den som handlar i butik. Där kan man spara sina favoritmatbutiker och titta på vilka erbjudanden som är aktuella just nu. Supersmidigt sätt för att spara på slantarna när man handlar mat.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.